Vi vil her forsøge at gøre rede for hvad der forventes af deltagerne på de enkelte niveauer, men det kan være svært at vælge det rigtige niveau. Vi beder alle om at være realistiske omkring hvilket niveau de er på, da I ved tilmelding til et forkert niveau kan ødelægge undervisningen for jer selv og de andre deltagere på holdet.

Begynder

Du har ingen eller meget lidt kendskab til den valgte dansestil og ønsker at starter helt fra bunden med grundtrin til musik i et roligt tempo, samt grundig forklaring af figurer og bevægelser.

Letøvet

Du har deltaget i undervisning tidligere og har styr på grundtrin og basis figurer inden for den valgte dansestil. Desuden har du en udemærket forståelse for musikken og kan som minimum holde takten.

Øvet 1

Er for dig der har danset i en del og som er klar til at blive yderligere udfordret. Musikken er middel tempo og mere avancerede figurer og bevægelser vil blive gennemgået flere gange til de sidder fast.

Øvet 2

Niveauet for dygtige dansere der lærer hurtigt og som har styr på mange forskellige figurer og bevægelser inden for flere forskellige stilarter. Musikken er medium til hurtig og du danser flere gange om ugen.

Kønsfordeling

Vi bestræber os på at gøre kønsfordelingen så lige som muligt og lukker for tilmeldinger hvis vi kan se at fordelingen er meget skæv. Vi giver ingen garanti for at kønsfordelingen altid er lige på holdene, da vi ikke kan garantere om alle dukker op, men vi vil gøre hvad vi kan for at det kommer til at passe. Der vil desuden blive udbudt en række workshops uden partner, hvor man til enhver tid kan deltage, hvis der imod forventning er ujævn fordeling af kønnene på et hold.