Erodys Castillo flyttede fra Cuba til Danmark i 2008 hvor han bosatte sig i Horsens og grundlagde Baila Siempre sammen med hans kone Tenna Qvist. I 2009 åbnede de Baila Siempre dansestudie, hvor de i dag har deres daglige undervisning i Horsens.

Derudover underviser Erodys hver uge i Vejle og Kolding for salsaforeningerne i disse byer. Ud over den daglige undervisning udbyder Baila Siempre salsa rejser til Cuba og nu altså også Baila Siempre Salsa Weekend.

Erodys har taget sin danse uddannelse i Cuba og har mere end 25 års erfaring som danser og underviser indenfor følgende stilarter: Salsa. Rueda de Casino, Son, Chachacha, Bachata, Rumba, Afro og Reggaeton. Hans største forcer som underviser er, ud over den store erfaring, at han er meget positiv, humoristisk og pædagogisk i sin måde at undervise på. Erodys vandt de Nordiske mesterskaber i cubansk salsa i 2009 og året efter i 2010, blev det til en flot 2. plads til Europa mesterskaberne.

Tenna og Erodys har undervist samme siden 2008 og begge undervisere brænder for dansen og lægger meget energi og engagement i undervisningen, så eleverne får den bedste oplevelse hver gang. Parret har undervist på mange festivaller i ind- og udland, sammen med nogle af de bedste dansere og undervisere i verden. Ud over undervisningen er målet med Baila Siempre at udbrede kendskabet til den cubanske salsa, samt kulturen og musikken i det hele taget.

Besøg hjemmeside