Artisterne vil løbende blive offentliggjort her.

Yohan er en af de mest karismatiske instruktører der er set i nyere tid og hans skønne personlighed blandet med en helt fantastisk energi har gjort at Yohan gennem de seneste 5 år er blevet en af de aller mest populære cubanske instruktører på salsa festivaller i Europa.

Rohan Brown er en fantastisk dygtig danser og undervisere inden for mange forskellige stilarter. Ud over Bachata og Kizomba, er han også en rigtig god underviser i Cubansk salsa, son og chachacha.

Alain blev født i Havana / Cuba, hvor han arbejdede som danser i dansetruppen Compañía de Danza Contemporánea de Narciso. Han kom til Europa i 2000 med gruppen Iré Batá og han bor idag i Torino / Italien.

Osmani Segura er en professionel danser, instruktør og koreograf. Han har gennem mange år specialiseret sig i danse såsom Cubansk Salsa, Reggaeton, Rumba og et par Afro cubanske danse. Selv om han er en kendt cubansk Salsa Danser, ser han sig selv som en ”all-round” danser.

Erodys har taget sin danse uddannelse på Cuba, og har mere end 25 års erfaring gennem såvel uddannelse, arbejde som danser og underviser inden for følgende områder: Salsa, Rueda de Casino, Son, ChaChaCha, Rumba og Afro.

Alessia fra Italien har danset siden hun var et lille barn - hun har studeret ballet, moderne dans og salsa på forskellige akademier i Italien, New York og Cuba.

Roynet Perez er født og opvokset i Cuba, hvor han i længere tid levede af at optræde sammen med berømte dansetrupper som "Clave y Guaganco" og "Macumba Havana".

Fredy Garcia Batista, eller i dag bedre kendt som FredyClan, er uden tvivl blandt de mest udtryksfulde salsa dansere og performere i vores tid. Han var med som underviser til Baila Siempre Salsa Weekend i 2015, hvor han ud over at undervise også optrådte med sin musik til festen lørdag aften, til stor glæde for publikum.

Yuliet er født og opvokset i Havanna, hvor dansen har været en vigtig del af hendes liv siden hun var barn. Hun udviklerede sig yderligere som danser via hendes danse uddannelse fra Conjunto Folclórico de la Universidad de La Habana.

Bianka "Bailísima" fra Leipzig / Tyskland er et velkendt ansigt blandt mange af jer, da hun tidligere har boet i Horsens, hvor hun var en del af Baila Siempre. Det var også her hun begyndte at danse salsa, da hun tog sit første trin med Erodys og Tenna.

Louise Houlberg har danset på konkurrenceniveau siden barnsben, og har stiftet bekendtskab med mange forskellige genrer indenfor dansens verden. Som 16-årig blev hun introduceret til salsa.

Kristina har knap 4 år været bosat i Spanien, hvor hun har levet af at undervise i bla. salsa, bachata og Kizomba. Nu er hun hjemme igen og deler nu ud af sin viden og dygtighed indenfor Bachata og Kizomba.

DJ Salsani betragtes som en af de bedste cubanske Salsa DJ's i og uden for Danmark. Hun er en internationalt anerkendt salsa DJ, der har optrådt på nogle af de bedste salsa klubber og festivaller i Europa.

El Kilo startede som salsa-dj i 2010 og har siden etableret sit navn i hele landet gennem utallige spillejobs. El Kilo er kendt for at spille meget varieret, fra timba og reggaeton til kizomba, zouk og bachata.

DJ Ricky