Artisterne vil løbende blive offentliggjort her.

Osmani Segura er en professionel danser, instruktør og koreograf. Han har gennem mange år specialiseret sig i danse såsom Cubansk Salsa, Reggaeton, Rumba og et par Afro cubanske danse. Selv om han er en kendt cubansk Salsa Danser, ser han sig selv som en ”all-round” danser.

Alain blev født i Havana / Cuba, hvor han arbejdede som danser i dansetruppen Compañía de Danza Contemporánea de Narciso. Han kom til Europa i 2000 med gruppen Iré Batá og han bor idag i Torino / Italien.

Hun er intet mindre end fantastisk og vi er derfor utrolig glade for at det endnu engang er lykkedes at have denne ekstremt dygtige og efterspurgte danser med igen i år.

Erodys har taget sin danse uddannelse på Cuba, og har mere end 25 års erfaring gennem såvel uddannelse, arbejde som danser og underviser inden for følgende områder: Salsa, Rueda de Casino, Son, ChaChaCha, Rumba og Afro.

Rohan Brown er en fantastisk dygtig danser og undervisere inden for mange forskellige stilarter. Ud over Bachata og Kizomba, er han også en rigtig god underviser i Cubansk salsa, son og chachacha.

Roynet Perez er født og opvokset i Cuba, hvor han i længere tid levede af at optræde sammen med berømte dansetrupper som "Clave y Guaganco" og "Macumba Havana".

Raymon kommer fra Santiago de Cuba, hvor han har arbejdet som professionel danser og skuespiller på Santiago Cabildo Theatre.

Fredy Garcia Batista, eller i dag bedre kendt som FredyClan, er uden tvivl blandt de mest udtryksfulde salsa dansere og performere i vores tid. Han var med som underviser til Baila Siempre Salsa Weekend i 2015, hvor han ud over at undervise også optrådte med sin musik til festen lørdag aften, til stor glæde for publikum.

Yohan er en af de mest karismatiske instruktører der er set i nyere tid og hans skønne personlighed blandet med en helt fantastisk energi har gjort at Yohan gennem de seneste 5 år er blevet en af de aller mest populære cubanske instruktører på salsa festivaller i Europa.

George Daniels er en født i Cape Town – Syd Afrika. Han har danset så længe han kan huske og startede med at danse Salsa, Bachata & Merengue i 2001. Han flyttede til Norge i 2005, hvor han begyndte at undervise nationalt og internationalt. Han var en af de første begyndte at introducere de norske dansere for Kizomba.

Alessia fra Italien har danset siden hun var et lille barn - hun har studeret ballet, moderne dans og salsa på forskellige akademier i Italien, New York og Cuba.

Kristina har knap 4 år været bosat i Spanien, hvor hun har levet af at undervise i bla. salsa, bachata og Kizomba. Nu er hun hjemme igen og deler nu ud af sin viden og dygtighed indenfor Bachata og Kizomba.

DJ Salsani betragtes som en af de bedste cubanske Salsa DJ's i og uden for Danmark. Hun er en internationalt anerkendt salsa DJ, der har optrådt på nogle af de bedste salsa klubber og festivaller i Europa.

El Kilo startede som salsa-dj i 2010 og har siden etableret sit navn i hele landet gennem utallige spillejobs. El Kilo er kendt for at spille meget varieret, fra timba og reggaeton til kizomba, zouk og bachata.