Alle oplysninger afgivet i forbindelse med tilmeldinger til Baila Siempres events inkl. Baila Siempre SalsaWeekend registreres og gemmes.

Navn, e-mail adresse og telefonnummer gemmes i forbindelse med registrering til arrangementerne, for at kunne kontakte deltagerne med oplysninger om arrangementerne løbende.

E-mail adressen benyttes desuden efter arrangementerne til fremsendelse af vores spørgeskemaer, så vi derved kan forbedre os til andre arrangementer.

Vi benytter ikke de indsamlede oplysninger til fremsendelse af reklame, ud over det der vedrøre det specifikke arrangement.

Panorama Media I/S (cvr 35098712), der hoster hjemmesiden, har som tredjepart, adgang til samme oplysninger som Baila Siempres data ansvarlige Tenna Qvist.

Alle oplysninger behandles og opbevares fortroligt og under bedst mulig sikkerhed – alle personlige oplysninger afgives frivilligt og på eget ansvar.

Samtykket omfatter desuden deltagerens accept af, at der bliver taget billeder og video til arrangementet, som efterfølgende bliver delt på diverse sociale medier.

Dette samtykket inkl. de afgivne oplysninger, kan til enhver tid trækkes tilbage.

Salsa Weekend on Facebook Salsa Weekend on Youtube

Nyheder